Smoothie Packs

SX ble startet i 2004 som en respons på en by preget av pizza og pølser. Vi lager rask, sunn og sinnsykt god mat!

Spol tilbake 15 år og det eneste man fant av rask mat var pølser og pizza i svette varmeskap. Det funket ikke for oss. Vi ville ha noe som ikke bare var raskt, men som var sunt, smakte godt og fylte kroppen med energi! Noe ekte med masse næring som folk kunne spise hver dag og føle seg skikkelig bra etterpå. Det er dette som driver oss i dag!

– Aldri har det vært enklere å lage smoothie hjemme!

På grunn av manglende utstyr og tilgang på råvarer er det ofte vanskelig å få til en skikkelig god smoothie hjemme. Derfor har vi laget smoothie packs! Ferdig porsjonerte smoothiepakker som blendes raskt og enkelt helt uavhengig av blender. Nydelig smak, perfekt konsistens og proppfull av gode næringsstoffer!

Açaí Bowl – The Brazilian Way!

Açaí bowl helt uten blender! Sorbeten har en rik og fyldig açaísmak og kan nytes rett fra boksen. Scoop og topp med granola og banan for en perfekt “Rio Bowl”

Açaí har tatt verden med storm, og det er ikke uten grunn! Bæret er stappet med antioksidanter, proteiner, fiber og sunne omegafettsyrer, og smaken kan minne om en blanding av blåbær og kakao. Det er lett å bli hekta på smaken og energien det lille lilla bæret fra Amazonas gir oss!

Vi er stolte av å kunne tilby et økologisk, premium açaíprodukt.

Våre produkter:

Açaí Original Blend

Açaí Unsweetened

Açaí Bowl

Dragonfruit

Mango

Passion Fruit

Pineapple